Distracție la soare, fără linii inestetice de bronz

0

Cele mai multe dintre noi adorăm să ne relaxăm la soare în zilele de vară lungi și fierbinți. Cu toate acestea, există o mulțime de costume de baie și topuri care lasă cele mai neplăcute linii de bronz. Acum, sigur ți-am adus aminte de acel costum de baie decupat frumos sau de bikiniul cu mai multe snururi laterale pe care l-ai iubit atât de mult. Oricât de superb arată, este imposibil să te bronzezi uniform purtând unul dintre acestea.

Știm cât de dificil poate fi să găsești costume de baie potrivite care să prevină bronzarea inegală așa că am pregătit câteva costume de baie de la VeeShop.ro perfecte  pentru un bronz estetic pe care să le iei în considerare. La urma urmei, nimeni nu vrea să lucreze la acel aspect bronz superb și să sfârșească cu urme inestetice nebronzate.

Sutien bandeau, cea mai bună opțiune pentru liniile cauzate de bretele

De departe, cele mai bune costume de baie pentru bronzul impecabil sunt costumele de baie cu sutien bandeau. Dacă ești o iubitoare de costume de baie din două piese, atunci aceasta trebuie să fie alegerea ta. Fără urme de bretele pe umeri, așa că, atunci când vei îmbrăca o rochie elegantă, vei avea un bronz uniform în zona decoltată și a umerilor.

Sutienele bandeau sunt foarte convertibile, deoarece le poți atașa bretele dacă dorești un sprijin suplimentar în timp ce iei prânzul sau înoți, și le poți scoate atunci când te bronzezi.

Costum de baie întreg fără bretele

Costumele de baie dintr-o bucată fără bretele sunt ideale pentru un bronz fără linii inestetice pe umăr. Dacă ai de gând să poți acest tip de costum, fără bretele, evită activitățile sportive sau scufundările.

Costum de baie întreg decupat la spate

Dacă preferi costumele de baie complete, dintr-o singură piesă, atunci de departe cel mai bun pentru a-ți oferi bronzul suprem este un costum de baie decupat la spate. Îți sugerez să arunci o privire la aceste costume de baie măgulitoare de la Veeshop. Un avantaj foarte mare este că, atunci când te așezi pe șezlong, poți da cu ușurință în jos bretelele de pe umeri și să le ascunzi sub braț, pentru a te bronza uniform fără linii inestetice pe umeri.

Costum de baie cu decolteu adânc

Dacă totuși ai nevoie de susținere și nu poți renunța la bretele, alege un costum de baie din două piese cu sutien cu cupe triunghiulare si slip cu talie joasă cu șnururi laterale. Este excelent pentru bronzare, datorită decolteului adânc și slipului cu talie joasă cu șnur pe laterale, pe care îl poți muta lejer oricând dorești pentru a evita dungi nebronzate.

Indiferent ce model vei alege pentru momentele petrecute pe plajă, fii o apariție spectaculoasă și bucură-te de vară așa cum se cuvine! De asemenea, asigură-te că nu vei petrece prea multe ore în soare și folosește întotdeauna o protecție solară cu factor ridicat!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.