Detox-ul garderobei sau altă metodă practică de a petrece timpul în izolare

0

Dacă te afli în situația marii majorități și lucrezi de acasă, cred că ai făcut deja în pauze mai toate lucrurile pe care le poți face în timpul liber în această perioadă de criză. Probabil ai văzut deja toate serialele care te interesau de pe Netflix, ai citit deja o carte, ai fost la teatru sau muzeu virtual, ai dat chiar și cu aspiratorul sau ți-ai făcut proviziile pe o săptămână și totuși parcă se instaurează o plictiseală și un început de depresie. Pentru a combate această stare, mai există ceva ce poți face, care-ți va fi benefic și psihic, dar și după ieșirea din criză: o ordine generală în șifonier. Ți-am pregătit o listă cu principalii pași pe care îi poți urma pentru o eficiență maximă.

Pasul 1

Scoate, pe rând, toate hainele pe care le ai în șifonier și separă-le în două categorii simple: da’ pentru cele de care ești sigură că vrei să le păstrezi, pe care le porți constant și sunt de calitate și nu’ pentru cele care sunt învechite, nu le mai porți, sunt degradate sau nu mai sunt mărimea ta. Încearcă să fii obiectivă. Nu este acum momentul pentru nostalgii și sensibilități. Iar dacă ești cu adevărat nehotărâtă în privința unei piese, sună cel mai bine o prietenă să te ajute.

Pasul 2

Reorganizează maldărul de haine cu da’. Fii foarte organizată. Ordonează hainele în șifonier după categorie (fuste, pantaloni, cămăși, etc.), culoare și necesitate. Hainele sezonului actual este bine să le ai în prim plan, la vedere, iar pentru cele de iarnă, cel mai bine te gândești la a le depozita în siguranță, în huse și cutii pentru a nu se deteriora. Într-o perioadă în care sustenabilitatea este vitală, cea mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.