Despre stil cu Ilinca Vandici: „Îmi place să adopt ținute sexy, însă nu vulgare, actuale, ținute pe care în viața de zi cu zi rar le port”

0

Deși initial am avut rezerve față de această colaborare, televiziunea fiind ceva care, recunosc, mă speria un pic, am descoperit cu enormă bucurie, o echipă minunată și mai ales, o clientă extraordinară. Pot spune cu mâna pe inimă că Ilinca este probabil una dintre cele mai cool personalități cu care am lucrat până acum. De un profesionalism ieșit din comun și cu o atitudine extrem de deschisă în ceea ce privește stilul, are toate premizele pentru apariții stylish și versatile, în cadrul emisiunii și nu numai.

Work-flow-ul este unul foarte fluid, pentru ca suntem pe aceeași lungime de undă și ajungem astfel destul de repede la o concluzie finală. Eu adun haine de la diverse magazine și designeri în zilele în care nu filmăm. Apoi le probăm în pauzele de filmare sau după încheierea lor. Stabilim dacă ne plac, dacă sunt potrivite pentru emisiune, dacă mai trebuiesc completări, pentru ca apoi să ne decidem asupra accesoriilor. Pantofii îi alegem din garderoba Ilincăi, iar bijuteriile le comandăm de la bijutieri cu care lucrăm sau din magazine vintage. Există și momente când una dintre noi se răzgândește în privința unei ținute și atunci fie renunțăm la ea, fie o regândim. Mai jos o las pe Ilinca să vă spună și ea câteva cuvinte.

Ilinca: „De când prezint Bravo ai Stil, stilul meu vestimentar s-a schimbat foarte mult, am înțeles și am adoptat toate sfaturile pe care le-am primit de-a lungul timpului de la cei mai buni profesioniști în domeniu și aici mă refer la jurații emisiunii. Am ascultat de fiecare dată și am încercat să pun în aplicare toate ponturile pe care ei le dădeau concurentelor și asta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.