Denisa de la Bambi și-a dat planurile peste cap ca să le vadă pe Halep &co la meciul de tenis din Cehia

0

Denisa Tănase, una dintre surorile care formează trupa Bambi, și-a dat planurile peste cap pentru a ajunge în Cehia, la meciurile de tenis disputate de Simona Halep și colegele sale contra echipei Cehia, în cadrul Fed Cup. Aflată la Londra împreună cu iubitul ei, Mircea Brânzei, Denisa Tănase nu a revenit în România, așa cum era planificat, ci s-a îndreptat spre Cehia, pentru a le vedea pe viu pe românce în disputa contra jucătoarelor de tenis din Cehia.

„Am plecat din Londra, conform planului. În seara asta trebuia să fim acasă. Doar că având escală în Varșovia, ne-am răzgândit și nu ne-am mai urcat în avionul spre București. Am închiriat o mașină și am ajuns în… Cehia?? În mâna stânga am tichetele de boarding pe care nu le-am mai folosit, iar în dreapta bilete la meciurile de tenis de mâine. Mergem să le susținem pe campioanele noastre @miki.buzarnescu si @simonahalep ???????? #goGirls #HaiRomania ❤️”, a povestit Denisa Tănase.

„Momentul decisiv, momentul în care România a câștigat și s-a calificat în semifinale. Pentru prima oară pe un teren de tenis, nu mi-am imaginat că poate fi atât de emoționat. O galerie superbă, jucătoare talentate, dedicate, care au luptat pentru fiecare punct cîștigat. Ore de emoții, adrenalină și lacrimi la final ???…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.