Declarația Lisei Kudrow despre rolul ei din serialul „Friends” a surprins pe toată lumea

0

Lisa Kudrow este cunoscută mai ales pentru rolul pe care l-a interpretat timp de 10 ani, Phoebe Buffay, serialul „Friends” fiind în continuare foarte îndrăgit.

Au trecut 15 ani de la apariția ultimului episod, iar de atunci fiecare actor și-a continuat cariera, iar copiii din serial au crescut, fiind acum personajele principale în alte show-uri de succes, de exemplu Cole Sprouse, cu rolul din „Riverdale”.

Deși au trecut atât de mulți ani, încă se vorbește despre acest serial, iar Lisa Kudrow i-a surprins zilele trecute pe fani cu o declarație despre rolul său și modul în care s-a simțit la filmări.

Aceasta a vorbit în cadrul podcastului lui Marc Aaron despre imaginea sa și despre provocările pe care le-a avut în timpul filmărilor, dezvăluind că s-a comparat adesea cu cele două colege, Jennifer Aniston și Courteney Cox.

„Te vezi la televizor și te gândești, ‘O doamne, sunt un munte de fată. Sunt deja mai mare decât Courteney și Jennifer – mai mare, adică oasele mele se simt mai mari.’ Mă simțeam ca un munte de femeie lângă ele”, a declarat Lisa.

Ea a continuat, vorbind și despre modul în care societatea reacționează la greutatea unei persoane în general. „Din păcate pentru o femeie, dacă ești…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.