DECATHLON – DE 10 ANI SUNTEM 10THLON

0

Decathlon împlinește 10 ani de la deschiderea primului magazin din rețeaua Decathlon România și le mulțumește tuturor pentru votul de încredere și pentru susținerea reciprocă în îndeplinirea  misiunii  de a face sportul accesibil cât mai multor oameni.

De 10 ani, Decathlon își concentrează toate eforturile pentru a respecta promisiunea pe care a făcut-o românilor în 2009, când s-a deschis magazinul de pe bd. Iuliu Maniu, din București, aceea de a face sportul accesibil cât mai multor oameni. Din acel moment și până astăzi, povestea Decathlon România a ajuns să însemne 26 de magazine fizice, o platformă online, un centru logistic care deservește România, Bulgaria și Grecia, centre de producție în Timișoara, Reșița și București, peste 1300 de colaboratori și milioane de sportivi care se bucură de pasiunea lor în echipamentul potrivit.

„Mulțumim tuturor celor care au fost și sunt aproape de noi! Împreună, ajutăm România să practice sport, punând la dispoziție echipamente pentru peste 90 de specialități sportive, de la începători la avansați.

Întreaga echipă Decathlon, formată din pasionați și practicanți de sport, este implicată în procesele de concepere, producție și distribuție a echipamentelor sportive pentru a asigura cel mai bun raport calitate-preț, respectiv accesibilitate. Sportul aduce oamenii împreună, iar obiectivul nostru este acela de a ajuta, în mod responsabil,  la crearea unei comunități sănătoase și pline de vitalitate!” spune Lăcrămioara Roșca, Lider Marketing.

Cu ocazia aniversării, Decathlon pune cap la cap parcursul său și amintește principalele proiecte pe care le-a desfășurat, pentru a contribui activ la viitorul oamenilor și al practicanților de sport, precum și la calitatea vieții: conceperea produselor sportive, ce asigură cel mai bun raport calitate-preț, sustenabilitate, responsabilitate socială și inovații sportive.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.