De ce te încăpățânezi să fii cu un bărbat care nu te iubește și nu va simți ceva pentru tine

0

Să fim serioși, e imposibil să te placă toată lumea. Așa cum nici tu nu placi pe oricine. Și cel puțin o dată în viață ți se întâmplă să ți se aprindă beculețe pentru un bărbat care nu te iubește și nici nu o va face. Crezi că este ideal, extraordinar? Un bărbat care nu este disponibil pentru tine, interesat real de tine nu este sub nicio formă alesul! Nu există timing nepotrivit, numai bărbatul nepotrivit! Iar dacă el nu este dispus să investească în tine, tu de ce ai face-o? Reacția firească este următoarea: dacă eu nu sunt importantă pentru tine, nu poți sau nu vrei să mă cunoști, să dai o șansă adevărată poveștii noastre, atunci eu mă valorizez suficient cât să plec și să nu pierd timpul. Însă de multe ori atitudinea e alta…

Un bărbat care nu te iubește e interzis

Mai ții minte când în copilărie sau adolescență părinții îți interziceau ceva, iar tu atunci îți doreai lucrul respectiv și cu mai multă ardoare? Sau chiar și acum, la maturitate, iei pastile, nu ai voie să bei, și brusc te lovește o poftă nestăvilită de Pina Colada sau un pahar cu vin. Deși de obicei consumi limonadă sau apă plată. Așa se întâmplă și cu bărbatul dezinteresat. E interzis? Te atrage!

Imaginația ta o ia razna

Îl placi și brusc rațiunea nu te mai ascultă. Din dorința ta prea mare de a avea o relație, a te căsători, a face copii, ajungi să îți faci scenarii detaliate și fanteziste care îl includ pe el. Ești alimentată de aceste scenarii, plus câteva semne de atenție din partea lui. Așa că te trezești agățată și insistând la un bărbat care nu te iubește și alături de care nu vei avea un viitor.

Spiritul competitiv te…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.