De ce Serena Williams nu sărbătorește niciodată zilele de naștere

0

Serena Williams și Alexis Ohanian nu au sărbătorit prima aniversare a fiicei lor vara trecută, însă sâmbăta trecută ei au organizat o petrecere pentru Olympia.

Jucătoarea de tenis a postat mai multe clipuri video pe Instagram, explicând a vrut să facă ceva distractiv deoarece ei nu sărbătoresc zilele de naștere.

Petrecerea a avut o tematică de carnaval și a fost organizată în curtea casei cuplului. Au existat diferite standuri și jocuri, cele mai cunoscute melodii din filmele Disney, iar micuța Olympia a purtat o rochie roșie cu buline și un alt costum, tot roșu, în carouri.

Dacă te întrebai care este motivul pentru care Serena Williams și soțul ei nu sărbătoresc niciodată zilele de naștere, află că cei doi fac parte din organizația Martorii lui Iehova. Jucătoarea de tenis a făcut această dezvăluire anul trecut, în cadrul unei conferințe de presă, explicând atunci că fiica ei nu va avea o petrecere de ziua ei. Astfel, potrivit religiei lor, ei nu sărbătoresc aniversările, fiind considerate sărbători cu origini păgâne.

Citește și:
Cum o învață Serena Williams pe fiica ei să devină o femeie puternică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.