De ce se vand din ce in ce mai multe case langa Bucuresti?

Pandemia a schimbat modul in care se desfasoara activitatile zilnice

0

In ultimii ani s-a produs o schimbare a preferintelor oamenilor in ceea ce priveste localizarea caselor pe care le achizitioneaza. Astfel, nu mai sunt la mare cautare locuintele din Bucuresti, fiind preferate cele din afara orasului. Exista doua motive principale care au determinat aceasta schimbare: contextul generat de pandemie si dorinta oamenilor de a locui intr-o casa aflata intr-un mediu cat mai aerisit, departe de aglomeratia urbana.

Odata cu pandemia si cu masurile luate de autoritati pentru a stopa raspandirea virusului, au intervenit foarte multe schimbari in ceea ce priveste desfasurarea activitatilor zilnice. Astfel, companiile au fost nevoite sa regandeasca felul in care functioneaza, iar telemunca a devenit nu doar o optiune fezabila, ci una esentiala.

Posibilitatea de a lucra remote, din confortul propriei locuinte, le-a permis oamenilor sa ia in calcul achizitioarea unei case in afara orasului, nefiind nevoiti sa renunte la job-urile bine platite din corporatiile din Bucuresti. Iar cum munca de acasa, pentru a se desfasura confortabil, implica si existenta unui spatiu amenajat pentru lucru in casa, oamenii cauta acum case de vanzare spatioase, de tipul celor disponibile intr-un proiect rezidential de amploare.

Insa, nu trebuie neglijata nici importanta apropierii de oras atunci cand se cauta o casa de vanzare, Bucuresti fiind, totusi, locul in care oamenii sunt nevoiti sa mearga destul de des pentru chestiuni legate de job, care nu se pot rezolva de acasa, lucrand remote. De aceea, este recomandat sa se aleaga o casa care face parte dintr-un proiect rezidential aflat in proximitate de Bucuresti, cu acces facil catre oras.

Oamenii vor sa evadeze din orasul aglomerat

A detine o casa intr-un complex rezidential este un vis devenit realitate pentru cei care se simt sufocati de aglomeratia din Bucuresti. Trafic aglomerat, poluare, zgomot, lipsa locurilor de parcare – toate aceste probleme, care pun presiune pe cei care locuiesc in Bucuresti si care reprezinta motive in plus de stres, sunt inexistente intr-un complex rezidential.

In trecut, a locui intr-un complex rezidential echivala cu o naveta lunga de acasa pana in oras, acesta fiind pretul pe care era necesar sa il plateasca cei care optau pentru o casa departe de agitatia orasului. Insa, astazi, datorita celor care ofera case de vanzare intr-un astfel de complex si care au luat in calcul acest inconvenient, lucrurile stau diferit. Oamenii isi pot cumpara case, alegand un proiect rezidential aflat in mijlocul naturii, intr-un mediu linistit, dar totodata cu acces rapid catre Bucuresti. O astfel de alegere este excelenta, venind in intampinarea nevoilor omului modern.

Ideea de apartenenta la o comunitate care impartaseste aceleasi standarde in ceea ce priveste stilul de viata este un alt aspect ce trebuie mentionat, fiind suficient de important incat sa ii motiveze pe oameni sa caute o casa de vanzare langa Bucuresti, intr-un complex rezidential.

Asadar, acestea sunt principalele motive pentru care se vand din ce in ce mai multe case langa Bucuresti. Cei care cauta case de vanzare au inteles ca pot profita de oportunitatile care se gasesc in prezent pe piata imobiliara, achizitionandu-si locuinte moderne, intr-un complex rezidential de langa Bucuresti, care ofera toate facilitatile necesare unui stil de viata lipsit de griji.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.