De ce nu ar trebui să te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale

0

Dacă ești de multă vreme singură și simți nevoia de a fi cu cineva, în acele momente vei avea tendința de a vorbi cu oricine, fie că este vorba și de un fost iubit al unei prietene. Chiar dacă s-a despărțit de prietena ta cea mai bună sau se află într-o pauză, fiind destul de confuz, nu ar trebui să forțezi și mai mult lucrurile. Nu doar că acest lucru te poate răni extrem de mult, însă el poate reveni destul de repede la iubita lui, iar în acel moment te poți simți extrem de dezamăgită.

Cu toate acestea, dacă ei și-au încheiat orice fel de legătură, te poți gândi la o eventuală relație cu el. Iar asta doar în momentul în care și el este foarte convins de sentimentele pe care le are. Chiar dacă sentimentele tale pentru el sunt puternice, ar trebui să te gândești mai degrabă la prietena ta și la cum s-ar simți ea în această situație, mai ales dacă sunteți prietene de foarte multă vreme și vă leagă amintiri.

Cu toate acestea, iată care sunt cele 3 motive pentru care nu ar trebui să te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale:

1. Cineva o să fie rănit

În mod cert, în această situație, cineva va avea de suferit, iar important este să nu fii tu acea persoană. În momentul în care două persoane aleg să se despartă, va urma o perioadă în care fiecare are nevoie de timp pentru a se concentra pe sine, și nu pe o altă persoană. Și chiar dacă alege să se distreze, nu îl va interesa să fie imediat după într-o altă relație. Pe lângă asta, gândește-te la cum o să se simtă prietena ta. Ea se va simți rănită și nu va mai avea încredere în tine. În plus, și el se poate simți ciudat, oricât de intense ar fi sentimentele dintre voi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.