De ce e important să te iubești mai întâi pe tine, iar după să fii într-o relație

0

Probabil că până acum ai citit nenumărate articole despre încredere de sine, dezvoltare personală, mindfulness și well-being. Iar dacă într-adevăr ai făcut asta, ai constatat faptul că toate vorbesc despre aceeași idee centrală, și anume că e important să te iubești pe tine, iar ulterior să te gândești la posibilitatea de a-ți găsi dragostea adevărată.

Încă de când suntem mici, suntem înconjurați de povești cu prinți și prințese, însă viața reală nu are legătură cu basmele. Viața reală are legătură cu un întreg proces de cunoaștere de sine care nu se sfârșește niciodată și care mereu ne pune la încercare. Fiecare zi vine pentru noi ca o nouă șansă de a ne da seama că iubirea de sine este cea mai importantă și că doar prin intermediul ei ne putem lăsa iubiți de ceilalți.

Cea mai importantă relație pe care trebuie să o ai e cea cu TINE

Dragostea adevărată apare în momentul în care te iubești cu adevărat pe tine. Nu te poți aștepta ca mâine să îl întâlnești pe el, acel bărbat pe care îl dorești, dacă tu nu ai o relație bună cu tine și nu te apreciezi. Iar aprecierea pentru propria persoană nu vine din faptul că, din când în când mergi la cumpărături și îți iei acea rochie pe care ai văzut-o și tânjești după ea, sau ai fost la spa, ci vine dintr-un efort pe care ar trebui să îl faci zilnic pentru a te accepta așa cum ești și a nu încerca să pari altcineva doar pentru a impresiona. În momentul în care te accepți pe tine, vei fi capabilă să accepți să ai alături de tine și un bărbat care să îți ofere din dragostea lui.

Nu încerca să fii perfectă pentru că perfecțiunea nu există!

Femeile sunt deseori puse…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.