Daniela Györfi a dat de bani și a-nceput să investească în imobiliare. “O să mai luăm două case”

0

Daniela Györfi muncește pe brânci pentru a-i oferi fiicei sale nu doar tot ce are nevoie acum, ci și un viitor lipsit de griji. Cântă de câteva ori pe săptămână – și în România, și peste hotare -, iar din concertele susținute a reușit să pună ceva bani deoparte, pe care acum vrea să-i investească în imobiliare.

Am fost la vizionare, pentru a cumpăra două apartamente la ieșirea din Ștefănești. Dar m-am speriat când am văzut cât de greu se ajunge, cât de aglomerat este. O să mai luăm două case, pentru că acestea nu se devalorizează, sunt o investiție bună. Muncim mult ca să avem, pentru că dacă nu muncești, nu câștigi nimic. Am fost și voi fi mai mult pe drumuri. Ne-am întors din America acum o săptămână, dar vom pleca iar în Anglia, Spania și Italia’, ne-a mărturisit vedeta de 50 de ani.

Apartamentele mamei sale spune că le-a vândut de nevoie, când aceasta era foarte bolnavă și necesita îngrijiri costisitoare:

Am fost nevoită să le vând. Acum, nu mai avem altă casă în plus față de locuința în care stăm. Am făcut din două apartamente unul singur, încă de când trăia mama’.

Și-a călcat pe suflet și i-a luat Mariei cățel

Până să crească numărul caselor proprietate personală, Daniela a crescut numărul membrilor din casă. Deși spunea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.