Daniela Crudu l-a iertat pe bărbatul care a bătut-o măr: „Ea l-a crezut, îl iubeşte”

0

Întreaga țară a rămas șocată la vestea că Daniela Crudu a ajuns la spital în urma unei bătăi soră cu moartea din partea iubitului său. După ce starea gravă a Danielei s-a ameliorat, vedeta ar fi început să vorbească din nou cu iubitul ei, prin intermediul telefonului.

O sursă din apropierea Danielei Crudu a dezvăluit că aceasta nu a depus plângere la Poliție și că nici nu o va face, deoarece cei doi s-au împăcat deja.

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înţeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate şi mai bine ca înainte şi, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubeşte probabil şi, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a mărturisit un apropiat al Danielei Crudu pentru Wowbiz. Seco Dubravko a părăsit ţara chiar a doua zi după incident.

Tatăl Danielei Crudu mărturisește că fiica sa este din ce în ce mai bine și că se reface

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din ţară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.