Dana Războiu face sport și yoga ca să-și mențină silueta

0

Dana Războiu și-a anunțat în weekend prietenii virtuali că este o mamă singură și se declară fericită cu noua viață, semn că viața ei a luat o nouă turnură la începutul acestui an.

Odată luată hotărârea, fosta vedetă TV a decis să se concentreze pe prezent. Își împarte timpul între viața de familie alături de cei doi copii – Victor, fiul ei din prima căsătorie, și Marc, băiețelul pe care îl are cu Bogdan Enoiu – și asociația „Nație prin educație”, prin care organizează cea mai mare competiție de robotică din România.

Pe lângă aceste activități, care sunt prioritare pentru ea, fosta știristă alocă timp aproape în fiecare zi propriei îngrijiri. Vedeta de 42 de ani are o siluetă de invidiat și vrea să facă tot posibilul să o mențină. Destul de modestă, susține că o pun în valoare hainele alese, însă recunoaște și că trage tare la sală, ca să arate bine.

„Hainele contează foarte mult, să știi să te îmbraci. Vorbesc foarte serios, hainele trebuie să acopere ce e de acoperit și să lase vederii ce e de lăsat. Fac foarte mult sport, merg la sală, sunt înnebunită după yoga, de vreo 9 luni fac yoga”, a declarat, pentru Libertatea, Dana Războiu.

Fuge de bisturiu… până la 75 de ani

Fosta știristă susține că silueta ei este, în mare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.