Dan Bittman cântă de dragoste, fiul lui, despre droguri

0

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi. În familia lui Dan Bittman, e și nu e așa. Alex, fiul cel mare al cântărețului, face muzică, dar muzica lui e greu de digerat. Dacă tatăl său continuă să atingă inimi de îndrăgostiți, cu melodii ca „Ți-am dat un inel”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi” sau „Dragostea mea”, iar mama, textiera Liliana Ștefan, scrie melodii pentru copii, rebelul Alex, 19 ani, a ales să… înjure în versuri!

Fostul DJ Sybro – cum își spunea în urmă cu vreun an – s-a combinat cu Tugay Tavukçu într-un nou proiect muzical, intitulat Alex și Tugay & Tugay și Alex, iar piesele cu care cei doi ies pe scenă și care „rup” în rândul tinerilor sunt uneori la limita pornografiei, alteori, dincolo de ea. Genul abordat e trap, o nouă direcție muzicală în vogă, combinație între muzica electronică și hip-hop.

În ciuda limbajului licențios, părinții îl sprijină pe tânăr în proiectul lui. Mama, Liliana, se duce la concertele lui, iar tatăl, Dan Bittman, i-a pus la dispoziție lui Alex baza lui nautică de pe balta Sulimanu pentru filmarea unui videoclip.

Ce cântă Dan Bittman

„Ești așa frumoasă și dacă m-ai iubi,
Aș atinge luna și timpul s-ar opri
Și ne-am iubi o viață într-o zi”

„Dă-mi iubirea ta
N-o să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.