Cupluri de celebrități în care diferența de vârstă este foarte mare

0

De la Blake Lively și Ryan Reynolds până la Beyoncé și Jay-Z, aceste cupluri de vedete ne demonstrează încă o dată câ diferența de vârstă într-un cuplu nu este atât de importantă.

Blake Lively și Ryan Reynolds – diferență de 11 ani

S-au întâlnit în timp ce filmau la pelicula Green Lantern la începutul anului 2010, când Blake avea 22 de ani și Ryan 33 de ani. Au început să formeze un cuplu în 2011 și s-au căsătorit în următorul an. Acum, cei doi apar la fiecare eveniment arătând extrem de îndrăgostiți și au împreună două fete iar al treilea copil este pe drum.

George Clooney și Amal Clooney – diferență de 17 ani

În 2014, toată lumea a fost șocată atunci când cel mai dorit burlac pe plan international, pe atunci în vârstă de 52 de ani, și-a anunțat logodna cu avocata Amal Alamuddin, pe atunci având vârsta de 35 de ani. Cuplul s-a căsătorit în septembrie 2014 (la un an după ce s-au cunoscut) și au împreună doi copii gemeni, Ella și Alexander, născuți în luna iunie a anului 2017.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi – diferență de 15 ani

Ellen și Portia au devenit un cuplu în 2004 iar relația lor a evoluat frumos de atunci. „Este prima oară când simt că fiecare celulă din corpul meu îmi spune că voi rămâne cu cineva pentru tot restul vieții mele”, spunea Ellen. Cele două s-au căsătorit în 2008, imediat după ce căsătoria între persoanele de același sex a fost legalizată.

Adam Levine și Behati Prinsloo – diferență de 10 ani

Cunoscut pentru relațiile cu modele înainte de a-și forma o familie, Levine a întâlnit-o pe Behati in iunie 2012, terminând astfel relația pe care o avea cu una dintre prietenele ei,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.