Cum sa pui masa musculara

0

Pentru a pune masa musculara, ar trebui sa invatati cum sa va antrenati cat mai eficient. Indiferent de programul de exercitii fizice pe care il urmati, nu ar trebui sa stati la sala mai mult de o ora. Asigurati-va ca mentineti o intensitate ridicata si nu trageti de timp.

Incercati pe cat posibil sa limitati timpul petrecut cu prietenii la sala. Trebuie sa va transformati mesele intr-un obicei. Transformati-va astfel mesele intr-o rutina pe care sa o respectati.

Pentru a pune masa musculara, veti avea nevoie de 5-6 mese mari pe zi. Aceste mese trebuie sa fie bogate in carbohidrati, dar si proteine sau grasimi. Masa musculara poate fi pusa si fara a apela la pastile si steroizi, de aceea este important sa excludeti aceste lucruri.

Este mai important sa va concentrati pe lucrurile care au un rol important in refacerea masei musculare si anume uleiul de peste, precum si multivitaminele.

Pentru a pune masa musculara, va trebui sa mancati mai multe calorii decat consumati. Va trebui astfel sa fiti intr-un surplus caloric pentru a va atinge obiectivele. Veti avea nevoie astfel de alimente sanatoase care contin multe calorii.

Este important sa va concentrati pe progresie. Concentrati-va astfel pe crestrea numarului de repetari. Va trebui sa progresati la fiecare antrenament pe care il veti efectua. Odata la 3-4 saptamani va trebui sa schimbati numarul de repetari.

Daca nu vedeti rezultatele antrenamentului, va trebui sa schimbati ceva. Tinand cont de toate aceste lucruri, nu va va fi greu sa puneti masa musculara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.