Cum să o impresionezi: 5 idei de cadouri de lux pentru femei

0

Alegerea cadoului potrivit pentru partenera de viață se poate dovedi destul de complicat, mai ales atunci când vrei să o surprinzi într-un mod plăcut și memorabil. Mai mult decât atât, lucrurile se complică atunci când vrei să treci de tiparul clasic al buchetului cu trandafiri, pralinelor cu ciocolată și parfumului care uneori se dovedește a fi neinspirat. 

Totuși, dacă dorești să o surprinzi cu adevărat și să-i faci un cadou cu o valoare sentimentală, dar care să se încadreze și în categoria articolelor de lux, poate ar fi recomandat să faci te documentezi înainte de a decide ce să achiziționezi. Descoperă 5 idei de cadouri de lux pentru femei cu care niciodată nu vei da greș!

   1. Bijuterii 

Ar fi indicat să știi care sunt preferințele în materie de bijuterii ale partenerei tale de viață. Fie că vorbim despre bijuterii pentru femei cu perle sau bijuterii din aur și argint, alegând ceea ce îi place, sigur nu vei da greș. 

În aceeași linie de idei, fii subtil și află dacă își dorește o bijuterie anume sau dacă ar avea vreo preferință în ceea ce privește culoarea perlelor. În orice caz, bijuteriile cu pietre prețioase sunt pe placul oricărei persoane.

   2. Vacanțe 

O altă idee este să plănuiești minuțios o escapadă într-o țară pe care intenționa de ceva timp să o viziteze, un city-break într-un oraș necunoscut sau o croazieră pe un vas de lux. 

Cumpără doar biletele de avion și ascunde-le într-un plic frumos, parfumat, pe care să i-l oferi la momentul potrivit. Cu siguranță va fi mai mult decât încântată de această idee originală.

   3. Haine 

Deși această idee pune câteva provocări, poți să îi oferi drept cadou articole vestimentare pe care și le dorește sau despre care știi sigur că îi vor plăcea. Spre exemplu, încearcă să afli care sunt brandurile preferate de haine și ultimele trenduri în modă. 

În orice caz, păstrează fără să știe bonurile de cumpărături și chitanțele, astfel încât să poți schimba cadoul în cazul în care nu îi place sau mărimile hainelor nu se potrivesc. 

   4. Ceasuri 

Dacă îi plac ceasurile și le poartă constant, atunci un produs de lux se înscrie printre cadourile potrivite. Încearcă să găsești unul într-o nuanță care să se potrivească perfect cu majoritatea articolelor vestimentare din garderoba iubitei sau soției tale. 

Astfel îi va fi mult mai ușor să îl asorteze în funcție de outfit-ul ales și va purta ceasul mult mai des.

   5. Broșe

Deși ai putea crede cu ușurință că purtarea unei broșe a devenit demodată, probabil te va surprinde să afli cât de populare sunt în prezent. Aceste accesorii sunt un semn al autenticității, iar integrate într-un outfit potrivit nu vor face decât să completeze unicitatea ținutei alese. 

Dacă nu știi pentru ce model să optezi, încearcă să fii atent la bijuteriile pe care partenera ta le deține deja și alege ceva care se potrivește stilului său. 

Cadoul potrivit vine din inimă, așa că unul dintre cele mai importante aspecte este să fie făcut cu plăcere și emoție, indiferent de ce conține. Totuși, cum nu numai intenția contează, încearcă întotdeauna să faci cele mai inspirate alegeri, astfel încât să îi oferi un cadou deosebit care să o impresioneze. 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.