Cum să îți dai seama dacă îți este dor de fostul iubit sau de relația pe care ați avut-o

0

De obicei, imediat după o despărțire, este imposibil să faci diferențe între dorul de fostul partener și dorul de a avea o relație. Însă, pe măsură ce timpul trece, de obicei după 3-5 săptămâni, începi să realizezi că este vorba despre două sentimente complet diferite.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci dacă ești nesigură în privința lucrurilor pe care le simți, este să te întrebi ce anume îți lipsește în mod specific? Este vorba despre persoana în sine, despre gesturile și trăsăturile fostului iubit sau te gândești mai mult la toate experiențele pe care le-ați trăit împreună. Citește în continuare care sunt cele patru lucruri care te pot ajuta să îți dai seama ce anume îți lipsește mai mult.

1. Amintește-ți toate experiențele trăite

Fă un exercițiu de imaginație și încearcă să retrăiești în minte toate momentele importante pe care le-ați trăit. În acele amintiri îți amintești de parfumul pe care îl purta iubitul tău? Îți revine în minte râsul lui sau reacția pe care o avea în diferite momente amuzante? Îmbrățișările lui fac ca fiecare amintire să fie mai frumoasă? Dacă răspunsul este da la aceste întrebări, cel mai probabil ție îți este cu adevărat dor de fostul iubit și nu doar de ideea de a avea o relație.

2. Ce îți lipsește cel mai mult în acest moment

Un alt exercițiu pe care trebuie să îl faci este să te gândești foarte bine la lucrurile pe care le vrei în acest moment. De obicei, cele mai multe persoane și-ar dori să aibă cu cine să vorbească prin mesaje, cui să povestească lucrurile interesante care s-au petrecut pe parcursul zilei și nu ne referim aici la nevoia de a avea prieteni.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.