Cum să îți dai seama că partenerul își dorește o relație serioasă sau doar o aventură

0

Tocmai ai cunoscut un nou bărbat, vă înțelegeți de minune și amândoi sunteți atrași sexual unul față de celălalt, însă te întrebi dacă își dorește mai mult decât o relație intimă? Ei bine, află că nu ești singura, iar acest lucru se întâmplă în mod frecvent, mai ales dacă nu există o comunicare sinceră între parteneri.

Înainte de a începe o relație cu un bărbat sau fie și o aventură, trebuie să îți dai seama pe parcurs ce îl cunoști de ceea ce îți dorești. Într-o relație, atracția pe care o ai față de partener este extrem de importantă, iar ea este cea care dă tonul dinamicii dintre voi doi.

Iar dacă apelezi la aplicații de dating, lucrurile se complică deoarece unii bărbați nu sunt extrem de sinceri și poți avea impresia că ai găsit bărbatul perfect. Fie că apelezi la o aplicație de acest gen sau nu, în momentul în care ești față în față cu partenerul, vorbește și află ce anume își dorește el. Sentimentele sunt și de partea lui? După ce ați făcut sex te-a sunat abia după o lună? Vrea să aibă o relație serioasă? Sunt doar o serie de întrebări pe care i le poți pune, iar răspunsurile din partea lui pot dura deoarece nici el nu poate fi convins de ceea ce își dorește.

Trecerea de la o aventură amoroasă la o relație de lungă durată poate avea loc și fără să îți dai seama. Ba mai mult, dacă nu ești pregătită pentru o relație ar trebui să îi spui partenerului acest lucru pentru ca el să nu își facă speranțe deșarte. Chiar dacă îl poți răni sau dezamăgi, cel mai bine este să fii sinceră și niciunul dintre voi să se îndoiască de ceea ce își dorește celălalt.

O relație serioasă și de durată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.