Cum să încurajezi diversitatea la job

0

E clar că suntem diferiți, iar asta în loc să constituie un subiect de dispute ar trebui să fie un motiv de bucurie. Diferențele dintre oameni aduc cu ele o paletă mai largă de opinii. Iar la job, ca și-n modă, e bine să existe cât mai multe viziuni. E important, totodată, să lucrezi într-un mediu în care vocea ta să fie ascultată. Indiferent în ce moment al carierei tale ești, opinia ta poate aduce un plus de valoare. Despre incluziune și diversitate se va vorbi și la LEAP (Learn. Explore. Apply. Play), festivalul care are loc pe 27 februarie 2020 la Face Convention Center. Acesta îți oferă ocazia de a cunoaște Cei mai atractivi angajatori din România, iar ei sunt desemnați în urma studiului realizat de eJobs și Universum Global (cea mai mare companie de consultanță în employer branding din lume), pe un eșantion de 15.000 de respondenți. Evenimentul este gândit pentru a atinge o largă paletă de subiecte.

Idei pentru a susține diversitatea la job

Premierea celor mai atractivi angajatori din România va fi făcută de Federica Leotta, Country Manager Italia la Universum Global. De peste trei ani joacă rolul de employer branding advisor pentru companii din industrii diferite precum automotive, fashion, pharma, FMCG, banking, management consulting, retail, asigurări.

Următoarea provocare? Federica va prezenta angajatorii români care vin cu o nouă abordare, care sunt deschiși să asculte și să aprecieze părerea fiecărui om din echipă. Pentru ei, părerile diverse sunt o sursă de creativitate și inovare. Așa ar trebui să arate un mediu de lucru. Este o călătorie lungă, dar poate fi posibilă dacă fiecare dintre noi contribuie la ea. Iată cum poți susține diversitatea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.