Cum să fii împăcată cu trecutul partenerului

0

Cu fiecare nouă relație pe care o ai, este un nou început de care trebuie să te bucuri și să îl apreciezi la intensitate maximă. Chiar dacă pe parcurs dispare entuziasmul de la început, asta nu înseamnă că nu ar mai trebuie să menții acea flacără dintre voi aprinsă.

Fiecare dintre noi are un trecut pe care suntem nevoiți să îl acceptăm. Noul nostru partener nu este nicidecum vinovat de el și nici nu ar trebui să ne judece pentru unele alegeri pe care le-am făcut. Folosește-te de fiecare experiență din trecut și consideră o oportunitate de a învăța din ea și de a te dezvolta.

Iată care sunt aspectele de care nu ar trebui să te preocupi din trecutul partenerului:

1. Dacă a înșelat

Știm deja că înșelatul este una dintre problemele cele mai frecvente din cuplu. Este de înțeles deoarece nimănui nu-i convine ideea de a fi înșelat și trădat de către partener. Astfel că, dacă aflii faptul că actualul tău partener a înșelat într-o altă relație pe care a avut-o, nu ar trebui să îl judeci. Fiecare relație este diferită și nu ar trebui să te aștepți că va face același lucru și cu tine.

2. Nivelul de educație

Faptul că nu ai absolvit o facultate sau nu ți-ai dat licența, nu îți dă motive pentru a judeca o persoană și de a-i impune faptul că ar trebui să o facă și nici să îi judeci motivele pentru care a ajuns în această situație. Foarte multe persoane tind să judece acest aspect când vine vorba de un viitor partener, însă nu este un aspect de care ar trebui să te împiedici. Acest lucru nu îți indică ce fel de persoană este și importante sunt sentimentele dintre voi.

3. Comportamentul imatur dintr-o altă relație

Cu toate ne dorim un partener matur și care să fie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.