Cum poți scăpa de petele pigmentare

0

Acum sau peste câțiva ani, cu toate ne vom confrunta la un moment dat cu petele pigmentare, chit că vrem asta sau nu. Iar acest aspect devine cu atât mai supărător cu cât nu ai grijă să utilizezi produsele necesare pentru a opri acest proces.

Atunci când vezi că pe pielea ta au apărut anumite pete și nu ai idee de ce, ei bine, acestea se pot datora faptului că nu ai avut prea multă grijă de sănătatea pielii tale. Chiar și așa, ce sunt aceste pete pigmentare? Acestea sunt precum petele cauzate de razele ultraviolete, de mărimi în general mici. Dacă în familia ta s-au confruntat și alte persoane cu aceste pete, atunci fi sigură că și tu te vei confrunta cu ele, la un moment dat. În majoritatea cazurilor aceste pete sunt mai închise la culoare și pot apărea atât pe ten și gât, cât și pe brațe, umeri sau spate.

Uite cum poți scăpa de petele pigmentare cu ajutorul a 4 modalități:

1. Utilizează o cremă cu protecție solară

Dacă până acum nu ai avut astfel de probleme, ar fi bine ca de acum înainte să fii mai precaută și să utilizezi în fiecare zi, indiferent de anotimp, o cremă cu protecție solară. Nu doar că te va ajuta să stopezi procesul prin care îți vor apărea aceste pete pigmentare, dar te va ajuta și de apariția liniilor fine sau a ridurilor. Experții sfătuiesc utilizarea unei creme cu factor de protecție 30 sau chiar mai mare.

2. Creme și serumuri pentru albirea tenului

Aceste creme care au ca scop albrea tenului sunt potrivite în clipa în care tenul tău nu prezintă aceste pete. Iar dacă te întrebi care sunt acele ingrediente benefice acestui lucru, printre acestea se numără hidrochinonă, acid glicolic, acid kojic, extract de lemn dulce și niacinamidă. Hidrochinona este unul dintre acele ingrediente renumite pentru prevenirea și ascunderea petelor pigmentare. Mai clar, aceasta acționează intens, reușind să estompeze…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.