Cum incluzi cafeaua inteligent în rutina ta de skincare?

0

FOREO, care este expert în rutine de skincare avansate tehnologic, îți propune însă un tratament facial rapid și eficient chiar la tine acasă, cu ajutorul dispozitivului de tratament facial UFO și a măștii inteligente Shimmer Freak infuzată cu cafeină.  

Cafeina este un derivat din cafea și e bogată în antioxidanți, aceștia având rolul de a ocroti tenul împotriva radicalilor liberi și a acțiunii nocive a razelor soarelui. Mai mult, utilizarea cafeinei în produsele de skincare poate încetini procesul de îmbătrânire al pielii și poate preveni ridarea prematură, ajută la decongestionarea ochilor umflați și la reducerea inflamațiilor de la nivelul pielii.  

Masca inteligentă Shimmer Freak Illuminating Eye Mask face parte din colecția Skin Rehab Collection, este infuzată cu cafeină, cu apa de trandafiri și niacinamida (ingredient care combate inflamația și roșeața pielii) și luptă împotriva semnelor unei priviri obosite în doar 90 de secunde.

Shimmer Freak este formulată pe baza unor ingrediente active și conține particule luminoase, care reflectă lumina și pentru că se utilizează „in echipa cu device-ul UFO (celebru pentru tratamentul de crio-terapie pe care îl oferă) iluminează instant aspectul cearcănelor, adaugă fermitate pielii și conferă zonei sensibile din jurul ochilor un aspect suplu și proaspăt.  

Așadar, cafeaua poate fi folosită inteligent pentru a te bucura de o privire odihnita (chiar dacă nu ai reușit să dormi acele opt ore pe noapte) și de o piele cu aspect întinerit în jurul ochilor, cu ajutorul unui tratament rapid, de doar 90 de secunde și de o tehnologie avansată, dar atât de la îndemâna ta.  

Pachetul de 6 măști Shimmer…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.