Cum e relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în perioada show-ului Ferma. „Nu mă lasă el de izbeliște 3 luni”

0

Mihaela Rădulescu este implicată într-un nou proiect la Pro TV. Este vorba despre show-ul Ferma, pe care îl prezintă la Pro TV. Departe de iubitul său, sportivul austriac Felix Baumgartner, cea supranumită diva de la Monaco a povestit cum este relația dintre ei în această perioadă.

„Nu e chiar capătul lumii. A venit în vizită o dată și va mai veni, nu mă lasă el de izbeliște 3 luni. Mă încurajează zilnic, știe cât contează sprijinul cuiva drag, pentru că și eu i-am fost alături în toate momentele lui importante”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit perfecte.ro.

În ceea ce îl privește pe fiul său, Ayan, Mihaela Rădulescu a mărturisit că acesta este fanul declarat al colegului ei de prezentare de la Ferma, Cristi Bozgan.

„E foarte implicat, povestim zilnic, e fanul lui Cristi, adoră tehnicile de supraviețuire. Și e foarte mândru de mama lui, treabă care mă topește”, a afirmat ea.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.