Cum au reacționat vedetele la vestea morții lui Karl Lagerfeld: iată ce au declarat apropiații designerului

0

Să primești vestea că una dintre cele mai importante personalități din lumea modei s-a stins nu este deloc simplu, cu atât mai mult dacă în trecut ai lucrat, colaborat sau chiar ai fost prieten cu ea. Celebrități precum Lily-Rose Depp, Edward Enninful, Rihanna, Anna Wintour și Marc Jacobs i-au fost apropiate lui Karl Lagerfeld atât la “locul de muncă”, cât și în viața privată, și nu au ezitat să-și exprime pe social media regretele și durerea provocate de moartea acestuia.

Cum au reacționat vedetele la vestea morții lui Karl Lagerfeld: iată ce au declarat apropiații designerului

KARL.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Feb 19, 2019 at 11:27am PST

Edward Enninful, editor-in-chief la British Vogue, a scris despre Lagerfeld: “A avut o influență incredibilă în lumea modei în ultimele șase decenii. Se subînțelege că am pierdut unul dintre cei mai mari designeri din istorie, dar ce este mai trist este că am pierdut și unul dintre cei mai de preț profesori”.

„Umanitatea nu o să ajungă să cunoască o forță care să te egaleze”

Lily-Rose, pe de altă parte, într-o combinație de engleză și franceză, i-a adresat “o scrisoare” designerului cu care a început să lucreze încă din zorii carierei sale, la 16 ani: “Umanitatea nu o să ajungă să cunoască o forță care să te egaleze. Cuvintele nu pot exprima cât de mult m-a influențat încrederea ta în toate aspectele din viața mea; e un cadou pentru care nu ți-aș putea mulțumi niciodată îndeajuns”.

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on Feb 19, 2019 at 6:46am PST

“Ne vom aminti pentru totdeauna talentul său uluitor, care ne-a învățat pe toți câte ceva de-a lungul timpului”, a comentat Donatella Versace, în timp ce Anna Wintour a adresat prietenia dintre cei doi: “Creativitatea sa îți tăia răsuflarea câteodată, și să fiu prietenă cu el a fost un cadou…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.