Cum arată Lucia Martin-Yosef, fiica lui Ricky Martin și a lui Jwan Yosef

0

După mult timp de așteptare, Ricky Martin a postat prima fotografie cu fiica lui, Lucia Martin-Yosef, alături de o descriere emoționantă: „La luz de mis ojos”, care înseamnă lumina ochilor mei. În imaginea absolut adorabilă, Ricky o ține în brațe pe Lucia, iar aceasta privește cu uimire în zare. Mai multe celebrități s-au grăbit să-i lase un comentariu artistului, dar și fani care l-au felicitat și încurajat în noua etapă importantă din viața lui.

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, și-au întâmpinat fiica în Ajunul Anului Nou, cei doi postând o fotografie pe Instagram, însă fără chipul bebelușului. „Suntem mai mult decât fericiți să anunțăm că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase, Lucia Martin-Yosef. A fost o perioadă specială pentru noi și de abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest bebeluș stelar”, scris Ricky.

Se pare că cei doi își doresc o casă plină de copii, potrivit unor declarații făcute recent. „Vreau o familie mare, dar se întâmplă multe lucruri în acest moment cu munca, nunta, o mulțime de lucruri. Deci vom face puțină ordine înainte, iar apoi ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.