Cum arată copiii lui Lucian Bute

0

Bute, în vârstă de 39 de ani, este stabilit în Canada alături de soția sa, Elena, și cei doi copii ai cuplului. Micuța Ema Anabella s-a născut în martie 2017, în timp ce cel mai mic membru al familiei se numește Eric Ștefan și a venit pe lume anul trecut, pe 10 decembrie.

Pugilistul este foarte încântat de micuții săi cu care postează des fotografii pe rețelele de socializare. De curând, Bute a postat pe Instagram o imagine cu micuții săi.

Fotografia a fost făcută pe 11 martie, la câteva zile după ce Anabella a împlinit 2 ani. În timp ce fetița lui Lucian este toată un zâmbet, micuțul Eric pare surprins de tot ce se întâmplă în jur. Dar poza este una cu adevărat reușită și a strâns peste 800 de aprecieri de la fanii campionului.

De asemenea, la sfârșitul lunii februarie, Bute a postat o fotografie în care își ține băiețelul în brațe, iar acesta râde cu gura până la urechi.

Lucian Bute s-a însurat în anul 2013 cu Elena, nunta având loc în Galați, în localitatea natală a acestuia, Pechea. În 2017, el a devenit tată pentru prima dată. Fericitul tătic a dat vestea pe o rețea de socializare: „Eu și soția mea suntem încântați să anunțăm sosirea fiicei noastre, Ema Anabella. S-a născut pe 3 martie 2017. Viața are o nouă semnificație pentru noi. Îți mulțumim,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.