Cu Pictorul Fericit descoperi o nouă lume a creativității în arta picturii

0

Suntem foarte atrași vizual de tot ce este colorat în jurul nostru. Și asta pentru că ni se transmite o stare de liniște, de fericire și anumite energii pozitive. Culorile fac parte din viețile noastre și ne înseninează zilele.

Terapia prin culoare este o modalitate de utilizare a culorilor pentru a ne echilibra mintea, organismul, cât și spiritul, pentru a funcționa cât mai bine.

Efectele terapiei prin culoare sunt resimțite atât la nivel psihic, fizic și spiritual. Mai mult decât atât, prin culoare putem stimula și potențialul creativ și intelectual. O modalitate bună de a ne stimula potențialul, de a ne destresa și relaxa este pictura pe numere de la Pictorul Fericit.

 

Despre Pictorul Fericit

Pictorul Fericit este un magazin online de pictură ce vine spre tot publicul larg cu o gamă variată de picturi pe numere unele dintre cele mai colorate și inedite modele de care să ne bucurăm.

Și nu ne bucurăm doar privindu-le, ci luând pensula în mână și să începem chiar noi să creăm un tablou minunat. Acest concept de a picta pe numere este destul de simplu pentru că tot ce trebuie să facem este să urmărim cifrele de pe pânză și să le colorăm cu vopselurile potrivite.

Desigur, le putem găsi pe diferite grade de dificultate și pot pot fi realizate atât de copii, cât și de adulți.

La Pictorul Fericit le găsim pe diferite teme impresionante precum cele cu natură, animale, flori, orașe, pentru el, pentru ea, copii, tablouri celebre, religioase și multe altele.

Chiar și cei care nu se pricep la artă pot crea un astfel de tablou, iar finalul va fi unul la rang de artă. Și asta pentru că Pictorul Fericit ne oferă toate detaliile, cât și accesoriile necesare în fiecare kit comandat de pe site.

Picturile pe numere sunt o nouă modalitate de a ne destresa și relaxa în timpul nostru liber. Deși este un concept foarte cunoscut peste hotare, în România a apărut de curând. Publicul însă a luat cu asalt acest concept, încă din perioada pandemiei fiind o modalitate potrivită de a-și ocupa timpul și de a se destresa împreună cu membrii familiei.

Pe site-ul Pictorului Fericit se regăsesc și accesorii pentru cei care pictează fără numere. De la cutite pictura, șevalete, truse de pensule, seturi de culori, pânze și multe altele. Toate recunoscute pentru calitatea și prețurilor lor accesibile.

Nu se compară cu nimic satisfacția de a crea cu efort propriu un tablou ce urmează mai apoi să fie expus în casă, iar mai apoi să fie admirat de către cei care vă calcă pragul.

În plus prețurile acestora sunt accesibile. O pictură pe numere costă 99 de lei (cele care nu au șasiu inclus), cele cu șasiu 150 de lei, iar pentru copii 120 de lei.

 

Descoperiți întreaga gamă de produse și accesorii pe pagina oficială.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.