Cu ce probleme se confruntă Simona Gherghe de când a adus pe lume și al doilea copil: „O vedeam că suferă şi nu puteam să o ajut”

0

De când noua minune și-a făcut loc în viața ei, Simona Gherghe își spune acum „mamă de doi”. Prezentatoarea tv a adus pe lume și un băiețel, pe Vlad, mezinul familiei. Chiar dacă încă nu a revenit în televiziune, Simona a mărturisit într-o emisiune cum se descurcă în aceste clipe cu noua ei formulă de patru: Ea, Răzvan Săndulescu, soțul ei și cei doi copii: Ana Georgia și Vlad Ioan.

Simona Gherghe s-a declarat foarte fericită de viața împlinită pe care o are acum pe plan personal, dar recunoaște și că este destul de dificil să crești doi copii mici. Oboseala este cea care o încearcă, în special acum că Vlad este încă un bebeluș și are nevoie de toată atenția mămicii.

„Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine”, a povestit vedeta.

Stresul a început să se acumuleze atunci…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.