Cu ce lucruri surprinzătoare au rămas acești 13 actori din filmele în care au jucat

0

Având în vedere cât timp petrec pe platoul de filmare, nu ar trebui să ne mire că unii actori leagă conexiuni destul de speciale unii cu ceilalți. Și pe lângă legăturile cu ceilalți actori, ei se pot atașa și de unele obiecte care au ajutat în portretizarea unui anumit personaj.

Nu este o misiune tocmai ușoară pentru actori să ia unele lucruri din recuzită deoarece ele rămân la studiourile de filmare. Dar, uneori, ei găsesc o modalitate și iau acasă acele obiecte care i-au impresionat sau care i-au făcut să se simtă într-un anumit fel. Iată care sunt cele mai surprinzătoare lucruri pe care actorii le-au luat din filmele în care au jucat:

1. Reese Witherspoon

Într-un interviu pentru emisiunea The Graham Norton Show, Reese Witherspoon a declarat că ea a luat acasă întreaga garderobă din Legally Blonde 2: Red, White and Blonde. Printre aceasta, se numără și 77 de perechi de pantofi semnați Jimmy Choo. Cu toate astea, ea nu a purtat pantofii niciodată de atunci. „Nu i-am atins niciodată de atunci și la a 15-a aniversare i-am scos de unde i-am depozitat și i-am probat. Unii dintre ei îmi sunt buni, alții nu, iar atunci, i-am arătat fiicei mele și a fost interesant.”

2. Zac Efron

Zac Efron a vorbit într-un interviu pentru BBC Radio 1 despre lucrurile pe care le-a luat din filmele în care a jucat. A spus că din Baywatch a luat pantalonii scurți, din High School Musical tricoul de basketball, iar din Hairspray, în care a interpretat rolul Link Larkin, o curea. În plus, a mai spus că uneori chiar poartă acea curea.

3. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens a devenit cunoscută datorită filmului High School Musical în care a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.