Cu ce își ocupă Mirela Vaida timpul de când nu mai apare la TV. „Îmi asum orice decizie”

0

Deși a renunțat să modereze emisiuni de televiziune, Mirela Vaida are un program extrem de încărcat. Vedeta a povestit, pe blogul său, cu ce anume își umple timpul de când nu mai apare la TV.

„N-am mai scris pe blog de când am intrat în vacanță de la tv, adică din noiembrie.. Nu știu când a trecut vremea, nu știu cum de nu am avut timp să scriu măcar un articol, deși toată lumea mă întreba… Am sperat că, odată cu intrarea în vacanță, fără emisiuni live zilnic, voi avea timp berechet de n-am să știu ce să fac cu el… N-a fost așa!

De fapt mi-am resetat programul zilnic, am reorganizat întreaga viață și îmi dau seama acum că înainte nu aveam atâtea de făcut pentru că nici nu încăpeau în programul meu.. Am redescoperit că viaaă alături de doi copii mici și în așteptarea celui de-al treilea nu are cum să fie seacă, lipsită de activități, de provocări zilnice, de mii de momente minunate față de care înainte eram prea obosită și prea „alergată” ca să mă bucur.

Și n-am renunțat nici la „nebuniile” mele legate de scenă și de TV. De aceea m-am înscris la Eurovision și iată că acum mă pregătesc de Finala Națională, pe 17 februarie!

Sunt în săptămâna 31 de sarcină! Am intrat în luna a 8-a! Asta înseamnă că peste 2 luni voi fi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.