Cristina Țopescu, enervată la culme pe Marina Almășan. „Nu e nici meritul nostru și nici păcatul nostru că avem părinți celebri”

0

Scandal de proporții între jurnalista Cristina Țopescu și prezentatoarea de televiziune Marina Almășan. Totul a plecat de la o postare făcută de Cristina Țopescu, în care aceasta se oferea să o ajute pro bono pe premierul Viorica Dăncilă în ceea ce privește discursurile.

„Colega mea de breaslă, Cristina Țopescu, dorindu-și, probabil, să iasă de sub conul de umbră al ultimilor ani, își oferea, în scris, pe pagina sa de socializare, serviciile de meditator’ pro-bono, pentru primul ministru al României…
Am rămas o clipă pe gânduri. Am încercat să o înțeleg pe colega mea, nereușind însă să apreciez, din toată adunătura asta de cuvinte, decât faptul că cineva, in vremurile noastre, mai e dispus să facă ceva pro bono’. Dezvelind însă spusele domnișoarei Țopescu de haina veninoasei ironii, m-am căznit în zadar să rimez cu vreuna din spusele sale….N-am reușit decât să mă întristez și să-mi găsesc alinare în faltul că, plecat prea departe, tatăl său nu va fi atins de aceste inepții”, a scris Marina Almășan în urmă cu câteva zile, într-un editorial publicat pe femeide10.ro.
„Fiecare cu opiniile și opțiunile ei, dragă Marina Almășan, nimic mai firesc!

Ca noi toți, dragă Marina, și tu și eu avem simpatii și antipatii între noi. Nu discutăm aici…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.