Courteney Cox a refăcut o scenă amuzantă din „Friends” alături de iubitul ei

0

Anumite scene din serialele preferate sunt aproape imposibil de uitat, ca cea din „Friends” în care Ross țipă cuvântul „pivot” (întoarce) în timp ce încearcă să mute o nouă canapea în apartamentul lui. Ross Geller a făcut popular cuvântul în cel de-al cincilea sezon al serialului, episodul 16.

Actrița Courteney Cox a știut că va cuceri fanii serialului când a decis să-și filmeze iubitul care o ajuta să-și mute mobila în casă, fiind inspirată de rolul lui David Schwimmer, Ross Geller. În timp ce Johnny McDaid (solistul formației Snow Patrol) poate fi observat chinuindu-se cu greutatea unei mese pe care intenționează să o așeze în apartamentul iubitei lui, Courteney îl filmează din spate, țipând cuvântul „pivot” și repetându-l de câteva ori. Cox a reușit să-și amuze fanii de pe Instagram, primind zeci de mii de comentarii la postarea video. Actrița a adăugat în descrierea video-ului: „O altă vineri seara #pivot”.

La începutul acestui an, Courteney a vorbind în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel despre relația sa cu Johnny, spunând: „El este omul meu. Este partenerul, așa spune el – partenerul meu.”

Citește și:
Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, pe Amber Heard, pentru defăimare

Foto:…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.