Costume de baie la moda în 2019

0

Niciodată nu este prea devreme să te pregătești de o nouă vacanță însorită, așa că îți prezentăm 5 modele de costume de baie la modă în 2019! Fie că ai o siluetă longilină, perfectă pentru costumele de baie retro, fie preferi modele întregi, ți-am pregătit o selecție potrivită!

Descoperă 5 modele de costume de baie la modă în 2019

1. Animal print

Animal print-ul este foarte popular și în ceea ce privește costumele de baie. Fie că preferi un model leopard sau unul șarpe, preferatul tuturor în ultimele luni, sigur vei atrage toate privirile. Cel mai frecvent vei găsi modelele întregi, perfecte dacă iubești să înoți cu adevărat.

2. Culori pastelate

Culorile pastelate au fost rareori în tendințe când a venit vorba despre costumele de baie, însă anul acesta poți alege cu încredere culori deschise. Așadar, dacă visai la un costum de baie baby blue sau roz pal, vara aceasta îl poți purta la piscină sau în vacanțe și vei arată perfect în toate fotografiile.

3. Noduri

În dreptul șoldurilor, pe umeri, lateral, oriunde s-ar lega, aceste costume de baie vor fi foarte populare și anul acesta. Privește partea bună a acestui model – îl poți ajusta oricând, așadar este mai ușor să găsești varianta care ți se potrivește perfect.

4. Decupaje

Costumele de baie întregi vor fi mereu la modă, însă dacă vrei o variantă mai sexy, care să îți pună în evidență anumite zone, alege variantele cu decupaje. Astfel, îți poți evidenția foarte ușor talia sau spatele, în funcție de fiecare model.

5. Cu talie înaltă

Costumele de baie retro se bucură de popularitate și în acest an, iar asta înseamnă că poți alege costumele de baie cu talie înaltă. Acestea sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.