Cine este Valentina Sampaio, primul model transgender angajat de Victoria’s Secret

0

Celebrul brand de lenjerie intimă Victorias Secret şi-a uimit publicul în momentul în care a anunţat că a angajat un model transgender. Decizia vine în urma unei întregi controverse care a avut loc din cauza unor declaraţii ale directorului de marketing al companiei, Ed Razek. Nu ar trebui să avem transsexuali în show? Nu. Eu nu cred că ar trebui să avem. De ce nu? Pentru că acest show este o fantezie. Este un program de 42 de minute de divertisment special,’ a spus Ed Razek pentru Vogue.

După declarațiile făcute, Ed Razek a ținut să își ceară scuze printr-o postare pe Twitter: Bineînțeles că am alege modele trans pentru show-urile noastre. De altfel, au fost modele trans la casting-urile noastre, dar, ca multe altele, nu au trecut de ele. Nu a fost vorba de gen.’

La doar câteva zile după ce compania a anunţat angajarea Valentinei Sampaio, directorul de marketing Ed Razek a demisionat din funcţia pe care o avea la Victorias Secret. Nu este pentru prima dată când compania ar fi acuzată de lipsă de diversitate. În 2018, fostul șef de marketing, Jan Singer, declara că modele plus-size și transgender nu își au locul la Victorias Secret.

Modelul le-a arătat fanilor de pe Instagram o poză din culisele ședinței foto pentru noua campanie Victorias Secret Pink. Valentina Sampaio s-a făcut remarcată în 2016, când a pozat pentru LOréal Paris, dar mai cu seamă în februarie 2017, când a apărut pe coperta Vogue Paris. De-a lungul carierei, Valentina a pozat pentru Elle, Vogue Braziia, Vogue Germania şi LOfficiel.

Angajarea Valentinei Sampaio de Victorias Secret este o premieră, deoarece compania nu a mai angajat până acum un model transgender și este cunoscută pentru faptul că manechinele alături de care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.