Christy Turlington, din nou pe podium după mai bine de 20 de ani

0

Christy Turlington a pășit din nou pe podium în ultima zi a Săptămânii Modei de la New York, supermodelul închizând show-ul de modă Marc Jacobs Fall 2019.

Unul dintre cele mai cunoscute modele ale anilor ’90 a surprins pe toată lumea cu apariția sa, Christy fiind îmbrăcată cu o rochie neagră cu pene, o pălărie asortată și cizme negre.

„OMG, @themarcjacbos m-a invitat să închid minunatul show în seara aceasta și nu am putut rezista. A. Îl știu și îl iubesc pe omul acesta de când aveam 16 ani. Anul acesta am împlinit 50 și am ajuns într-un punct în care spun ‘De ce nu’ atunci când îmi pun întrebări. Am o fiică de 15 ani care vreau cu disperare să mă vadă și să mă asculte, iar acesta este mediul care ‘îi vorbește’. Așadar, mulțumesc @karliekloss, @gigihadid și @kaiagerber și tuturr femeilor tinere minunate pe care le-am întâlnit recent și în seara aceasta. Voi sunteți toate femeile pe care aș vrea ca fiica mea să le considere modele de grație, încredere și eleganță”, a scris Christy Turlington pe Instagram.

Aceasta a continuat, vorbind și de provocarea de a păși din nou pe podium: „Și, deși mușchii nu au durut atât de mult pe cât m-am așteptat după ce am făcut din nou sport, după mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.