Christian Bale, în negocieri pentru a se alătura distribuției filmului „Thor-Love and Thunder”

0

Christian Bale, care a triumfat în filmele cu supereroi interpretându-l pe Batman, se află în negocieri pentru a se alătura distribuţiei blockbusterului ‘Thor: Love and Thunder’, a informat luni portalul de specialitate Collider citat de EFE.

Deocamdată nu s-au aflat detalii despre aceste discuţii, însă Bale, dacă va ajunge în final la un acord cu Marvel şi Disney, se va alătura distribuţiei acestui film din care mai fac parte actorii Chris Hemsworth, Tessa Thompson şi Natalie Portman.

Taika Waititi va fi regizorul celui de-al patrulea film din această serie de succes al cărei ultim lungmetraj ‘Thor: Ragnarok’ (2017) a primit critici favorabile şi a avut încasări în întreaga lume de 854 milioane de dolari

Hemsworth, care în universul cinematografic Marvel este celebrul personaj Thor, şi Tessa Thompson, care o interpretează pe Valkyrie, au fost protagoniştii celei de-a treia părţi alături de Cate Blanchett şi Mark Ruffalo.

Marea noutate a celui de-al patrulea episod este reîntoarcerea lui Natalie Portman, care a jucat deja în primele două filme (‘Thor’, 2011; şi ‘Thor: The Dark World’, 2013) interpretând-o pe Jane Foster, dar care a lipsit în al treilea film.

La salonul Comic-Con din San Diego din 2019, Marvel a dezvăluit că Portman va reveni în această saga,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.