Chris Pratt s-a logodit cu fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine

0

Chris Pratt i-a oferit iubitei sale un inel cu diamant uriaș

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger sunt împreună de 7 luni, iar relația celor doi este destul de serioasă. Chris i-a oferit iubitei sale, un inel cu diamant uriaș și foarte frumos!

Duminică seară, pe contul actorului de Instagram, a apărut o fotografie în care apare alături de logodnica sa. Cei doi se țin în brațe, iar ea se uită la inelul superb primit: „Dulce Katherine, sunt atât de fericit că ai spus da! Sunt încântat să mă căsătoresc cu tine”, a scris acesta la descrierea fotografiei.

Logodna celor doi a fost ținută secret

Potrivit propriei declarații, cei doi s-au logodit mai demult, însă acum au decis să facă totul public: „Am ținut asta secret pentru prea mult timp”, a scris actorul pe contul lui de Twitter.

Cei doi sunt foarte fericiți împreună

Din fotografiile postate pe contul de Instgram de către Chris, putem observa cât de fericiți sunt aceștia împreună și cât de mult se distrează! Katherine apare în toate pozele zâmbitoare, semn că se simte foarte bine alături iubitul ei.

Katherine (29 de ani) este fiica lui Arnold Schwarzenegger și a Mariei Shriver. Ea și Chris Pratt sunt împreună de 7 luni. Chris a fost căsătorit cu actrița Anna Faris, de care s-a despărțit în august 2017, după opt ani de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.