Cele mai proaste filme din 2019

0

Fie că vorbim de interpretare îndoielnică, numeroase controverse, povești neverosimile sau pur și simplu eșecuri răsunătoare la box-office, acestea sunt cele mai proaste filme din 2019. Dacă le-ai văzut, ne pare rău să îți spunem dar ți-ai irosit câteva ore bune din viață. Dacă, însă, nu ai apucat să le vizionezi, sfatul nostru să faci orice altceva în loc. Chiar nu merită nici timpul tău, și nici banii tăi.

Deși lista cu cele mai proaste filme din 2019 ar putea fi mult mai lungă, noi am ales doar 15, pe care ți le prezentăm în ordine alfabetică:

Charlie’s Angels

Distribuție: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Noah Centineo, Patrick Stewart

Deși filmul nu este o dezamăgire totală, de ce ai readuce pe ecrane personaje care s-au bucurat de succes în alți ani? Poate că lipsa de inspirație și creativitate este acum la modă în Hollywood. Apreciem faptul că pelicula este regizată de o femeie, Elizabeth Banks, încă celebrul trio este condus de Kristen Stewart (meritam totuși trei actrițe consacrate și nu doar una). Și cum putem vorbi de girl-power când toate protagonistele se încadrează perfect în tiparul atât de passé: tinere, frumoase, slabe, perfect coafate și machiate, indiferent de situație?

Men in Black: International

Distribuție: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Emma Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Liam Neeson

La șapte ani de la precedentul film al francizei și fără starurile Will Smith și Tommy Lee Jones, pelicula a fost un pariu riscant încă de la bun început, însă producătorii au mizat în special pe chimia dintre cei doi actori din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.