Cele mai importante momente de la Săptămâna Modei de la Londra

0

Află tot ce trebuie să știi despre colecțiile primăvară-vară 2020 prezentate la Săptămâna Modei de la Londra!

Roksanda

Roksanda Ilinčić propune ținute romantice a căror culori vibrante reușesc să anime publicul și să însenineze ploioasa zi londoneză. Paleta cromatică aduce omagiu picturilor lui Mary Weatherford, îndeplinind în totalitate criteriile designerului și anume îmbinarea arhitecturii cu arta și moda.

Erdem

Într-una dintre cele mai mari grădini private ale Londrei, publicul s-a adunat pentru prezentarea colecției de primăvară/vară 2020 Erdem. Dat fiind faptului că designerul Erdem Moralioglu a obișnuit publicul cu figurile istorice pe care acesta le ia ca punct de reper în demersul inspirațional al colecției, este de la sine înțeles că ceea ce urmează să prezinte denotă inspirație dar și educație. Astfel acest sezon, designerul se lasă inspirat de către actrița italiană de filme mute, care mai apoi a ajuns să fie agent comunist, pe nume Tina Modotti (decesul acesteia este în continuare un mister). Pozele în care se observă demersul vieții și schimbările vestimentare radicale, de la rochia victoriană, glamourul avangard, iar mai apoi îmbrăcămintea militărească, sunt punctul de plecare al acestei colecții. Astfel rezultatul a fost unul spectaculos, dramatic și îndrăzneț, cu o paletă cromatică inspirată din timpul petrecut de Tina în Mexic și diferitele imprimeuri care împreună au conturat o atmosferă incitantă.

J.W. Anderson

Trecem de la Gray’s Inn, la vestitul Bloomsbury unde ne așteaptă JW Anderson, care a pregătit ceva mult mai glamoros spre deosebire de sezonul trecut. Defilând printre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.