Cele mai importante momente de la Premiile Oscar 2020

0

Premiile Oscar 2020 au încheiat în mod oficial sezonul ceremoniilor din acest an și, așa cum ne-am obișnuit, nu au lipsit momentele neașteptate, o interpretare surprinzătoare și discursurile emoționante spuse de câștigătorii din acest an.

Deși ceremonia care a durat trei ore și jumătate a avut numeroase momente importante, există și situații care ne-au atras atenția în mod special.

1. Ținuta purtată de Natalie Portman

Natalie Portman a purtat pe covorul roșu o ținută prin care a amintit de faptul că nici o femeie regizor nu a fost nominalizată la Premiile Oscar de anul acesta. Actrița a purtat o capă Dior Haute Couture pe care au fost brodate numele regizoarelor care nu au primit aceste nominalizări.

Într-un interviu acordat pe covorul roșu, Natalie Portman explică de ce a făcut acest gest. „Am vrut să aduc o recunoaștere a femeilor cărora nu le-a fost recunoscută munca incredibilă din acest an în modul meu subtil”. Numele brodate pe capa purtată de Natalie Portman sunt Lulu Wang, (The Farewell), Greta Gerwing (Little Women), Lorene Scafaria (Hustlers), Melina Matsoukas (Queen&Slim), Marielle Heller (A Beautiful Day in the Neighborhood), Mati Diop (Atlantics), Alma Harel (Honey Boy), Céline Sciamma (Portrait of a Lady on Fire).

2. Seară istorică pentru Parasite

Această ediție a Premiilor Oscar va rămâne cu siguranță în istorie, fiind pentru prima dată când un film străin câștigă trofeul Cel mai bun film….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.