Cele mai frumoase 10 modele de genți Parfois, prezentate din colecția Solmar-Shop.ro

0

Pentru că fiecare sezon vine cu trendurile sale, am pregătit împreună cu prietenii de la Solmar-Shop, prezența oficială a brandului Parfois în România, câteva modele de genți oversized, crossbody sau tip shopper. Brandul Parfois însuși se confundă cu noțiunea de geantă și are mereu modele iconice pe care să le asortezi ținutelor tale urbane.

1. Geanta casual, de umăr, pentru oraș

Fie că ieși cu prietena în mall sau cu familia pentru câteva cumpărături, ai nevoie de o geantă tip shopper cât mai încăpătoare. Niciodată nu știi de ce ai nevoie – umbrela, apă să te hidratezi, câteva produse de make-up cu ajutorul cărora să îți reîmprospătezi machiajul și poate o gustare. Iată câteva genți care te vor ajuta să te descurci în orice situație te-ai afla:

Optează pentru culori neutre în combinație cu culori închise. Găsește aici și aici gențile casual.

2. Geanta crossbody

Dacă îți place să mergi light și să nu te incomodeze greutatea genții, atunci cu siguranță ești adepta unor modele croosbody. Vara aceasta alege gențile cu lanț încoroporat, ori în nuanțe multiple și saturate.

Modelele crossbody de anul acesta sunt cele mai îndrăznețe din colecția Parfois. În culori stringente sau transparente ori cu inserții de blană, vor fi punctul central al ținutei tale. Găsește-le aici, aici și aici.

3. Geanta office

Pentru că nu poți merge la birou cu geanta de shopping, orientează-te la ceva mai sobru, încăpător și care se poate asorta mai multor ținute office. De asemenea, asigură-te că îți va încăpea și laptopul ori documentele indispensabile. Ți-am pregătit aici și aici două modele în tonuri calde potrivite pentru orice zi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.