Cele mai eficiente metode de epilare definitiva

0

Indepartarea permanenta a parului devine din ce in ce mai populara. Persoanele care au firul de par gros sau mai inchis la culoare inteleg cel mai bine ce inseamna lupta cu parul nedorit de pe corp.

Exista diferite tehnici epilare definitiva. Acestea sunt sigure si rapide si vor lasa pielea neteda luni de zile. Indepartarea definitiva a parului poate fi putin cam scumpa, insa este o cheltuiala pe care vei fi dispusa sa o faci atunci cand vei vedea rezultatele!

De ce epilare definitiva?

Indepartarea permanenta a paruluilui reprezinta o procedura non-invaziva, care va distruge foliculul. Cu toate acestea, rezultatul nu apare pe loc, ci sunt necesare cateva sedinte de epilare definitiva care se pot intinde pe cateva luni.

Epilarea definitiva poate fi folosita pentru orice parte a corpului, cum ar fi picioare, axile, spate, brate, linia chilotului, barba, gat si multe altele. Oriunde nu iti doresti par, metodele de indepartare a parului pe baza de lumina pot distruge de oriunde de pe corp. Indepartarea permanenta a parului nu este ieftina, dar merita cata vreme vei economisi in timp ne mai fiind nevoita sa cumperi masini de ras, creme de epilat sau achiti procedurile de epilare cu ceara la salon.

Cele mai populare metode de epilare definitiva

Cele mai des utilizate variante de epilare definitiva sunt cea cu laser si epilarea IPL. Desi ambele tehnici folosesc puterea luminii pentru a incalzi radacina si a o distruge, ele sunt diferite.

Epilare definitiva cu laser

Aparatele de epilare definitiva cu laser distrug, cu ajutorul caldurii si luminii, foliculii firelor de par aflati in derm, dar in acelasi timp protejeaza tesuturile inconjuratoare. Scapa de griji si timp irosit cu tratamentul pentru epilare definitiva Bucuresti cu laser.

Pentru rezultate optime, sunt necesare 6, pana la 10 sedinte, cate o sedinta la interval de 6-8 saptamani. Numarul de sedinte, dar si durata unei sedinte sunt stabilite de specialistul dermatolog in functie de intensitatea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.