Cele mai ciudate povești de dragoste din filme

0

Desigur, există excepții dacă un film are scene ce conțin nuditate. Deoerece trebuie să recunoaștem, în funcție de cine ne ține companie la film, o scenă de dragoste poate fi incomodă dintr-o varietate de motive. Stau cumva lângă tine mama, tata sau copilul? Dacă da, nu îți dorești nici măcar ca personajele să se sărute prea mult, ca să nu mai vorbim de altceva. Dar unele scene sunt atât de ciudate și incomode încât îți este greu să le privești singură. Iată o listă a scenelor care te vor face să spui „Ugh, putem să ne întoarcem la violența grafică, vă rog?”

Watchmen – superhero sexy time

Cel mai ciudat lucru din filmul Watchman este scena mare în care doi dintre protagoniști întrețin relații sexuale. Nite Owl (Patrick Wilson) și Silk Spectre II (Malin Akerman) își combină forțele pentru o acțiune de super-eroi. Este un sex de sărbătoare după o seară de luptă împotriva crimelor (și vine imediat după o încercare nereușită în care Nite Owl era nervos deoarece nu și-a putut îndeplini atribuțiile de super-erou). Ceea ce este cu adevărat ciudat este faptul că Nite Owl și Silk Spectre II fac dragoste în vehiculul Owlship.

American beauty – o aventură cu prietena fiicei tale nu este niciodată o idee bună

În ciuda faptului că American Beauty este, fără îndoială, un film minunat, plin de interpretări actoricești fantastice, acest lucru nu schimbă faptul că într-una dintre secvențe tatăl este atras de prietena fiicei lui. Atunci când Kevin Spacey și Mena Suvari au în sfârșit scena lor de dragoste (care provoacă vărsături), Mena este vizibil sensibilă și vulnerabilă, tocmai pentru a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.