Cele mai bune seriale SF pe care trebuie să le urmărești, chiar din acest moment

0

În cazul în care încă mai speri la un serial asemănător cu Game of Thrones, ar trebui să știi că există o mulțime de alte seriale pe care trebuie să le urmărești. Fie că vorbim de personaje interesante, de o poveste care să îți capteze atenția cât mai mult timp, toate aceste seriale au câte ceva special.

Cele mai multe dintre serialele de fantezie prezintă povești care cu siguranță te vor face să le urmărești până la final, așa că dacă ești în căutarea unor seriale cu vrăjitoare, personaje mitice, iată care sunt cele mai bune seriale pe care trebuie să le urmărești.

1. Carnival Row

Dacă îți plac poveștile care au loc în epoca victoriană, dar și personajele mitice, atunci serialul Carnival Row este ideal pentru tine. Bazat pe povestea scrisă de Travis Beachman, serialul îl are în centrul său pe Orlando Bloom, care interpretează rolul lui Rycroft Philostrate, un detectiv uman, dar și pe Cara Delevigne, în rolul Vignette Stonemoss, o zână care se refugiază. Pe lângă întreaga poveste dintre cele două lumi, în serial au loc mai multe crime.

2. Lucifer

Cu siguranță, deja ai auzit până acum de serialul Lucifer și încă nu i-ai acordat o șansă. Așa că, ar trebui ca de acum încolo să începi să te uiți la el. Serialul îl are în prim-plan pe Lucifer, care, fără a avea o ocupație, decide să înceapă să locuiască în Los Angeles și își deschide propriul club de noapte. De la o simplă întâlnire cu o fată în propriul club, se ajunge la o experiență cu adevărat marcantă pentru el.

3. Outlander

Serialul Outlander spune povestea unei tinere, Claire Randall, o asistentă care a supraviețuit celui de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.