Cele mai bune seriale pe care să le vezi într-un weekend

0

Pentru că tot mai multă lume lucrează zilele astea de-acasă, UE a făcut un apel zilele trecute la serviciile de streaming pentru a limita calitatea serviciilor, astfel încât să rețeaua să nu cedeze pentru că am ajuns să stăm pe net mai mult ca niciodată. Unele s-au conformat deja, dar stai liniștit, nu e o tragedie că acum vei vedea filmele sau serialele preferate în format standard în loc de HD. Și pentru că începe weekend-ul, ți-am pregătit o listă de seriale tocmai bune de binge-uit într-un timp cât mai scurt.

Ozark

Familia Byrde face un pact cu diavolul atunci când acceptă să spele bani pentru un cartel mexican de droguri într-un orășel de munte. Aceștia au ajuns scufundați în datorii, iar sfârșitul sezonului doi ne-a lăsat într-un moment de maxim suspans. Cu atât mai bine că sezonul numărul trei tocmai și-a făcut apariția pe Netflix. Atât povestea care te ține cu sufletul la gură, cât și interpretările puternice ale lui Jason Bateman, Laura Linney și Julia Garner sunt un motiv serios pentru a binge-ui Ozark, în caz că l-ai ratat până acum.

Black Mirror

O memă care circula zilele astea zicea că în această perioadă trăim ca într-un episod prost din Black Mirror. Iar cine a văzut măcar un episod din serialul SF, știe foarte bine la ce se referă. Cele 19 episoade ale acestuia nu au legătură unul cu celălalt și imaginează de fiecare dată un viitor distopic, dar care este legat de prezent mai mult decât am vrea să recunoaștem. Impactul pe care evoluția tehnologică îl are asupra societății moderne este o temă recurentă.

Fleabag

Creat și scris de Phoebe Waller-Bridge, Fleabag spune povestea unei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.