Cele mai bune filme din ultimii 10 ani, cărora ar trebui să le acorzi o șansă

0

Trebuie să recunoaștem faptul că în ultimii 10 ani am fost privilegiați să vedem unele dintre cele mai bune filme. Fie că interpretarea actorilor a fost una excepțională sau scenariul a fost foarte bine pus la punct încât a rezultat un film extrem de apreciat, toate aceste pelicule de mai jos s-au remarcat prin ceva.

Iar din acest motiv, am alcătuit pentru tine o listă cu 10 dintre cele mai bune filme din ultimii 10 ani cărora neapărat ar trebui să le acorzi o șansă:

1. The Social Network (2010)

În urmă cu 10 ani a părut The Social Network, un film care ne arată cum Internetul devine principalul nostru mod de comunicare. Mai exact, acesta îl surprinde pe Mark Zuckerberg, care ajunge să pună bazele unui site web, pe care în cele din urmă îl numește Facebook. 

2. Elena (2011)

Filmul Elena surprinde povestea Elenei și a lui Vladimir și a problemelor pe care le au în familie. Copiii lor, care provin din căsătorii anterioare, au diferite greutăți, cum ar fi fiul Elenei, care nu are un loc de muncă ori fiica lui Vladimir care nu se înțelege deloc cu acesta. Elena se simte deranjată de faptul că soțul său decide să îi lase toată averea fiicei sale.

3. Spring Breakers (2012)

În comedia Spring Breakers vei vedea 4 adolescente care și-au propus să plece într-o vacanță în primăvară, însă ele nu au banii necesari. Printr-o întâmplare, ele ajung să fie arestate, însă Alien, care e un gangster, le plătește cauțiunea, iar fetele sunt libere. Cu toate acestea, cele 4 fete vor pleca alături de Alien și vor avea parte de experiențe la care nu se așteptau.

4. 12 Years a Slave (2013)

12 Years a Slave este adaptat după cartea cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.