Cele mai bune filme de dramă ale anului 2019, pe care trebuie să le vezi

0

Dacă ai impresia că viața ta este plictisitoare și are nevoie de mai multă dramă, atunci trebuie să vezi care este selecția noastră a celor mai bune filme de acest gen. În anul 2019 avem parte de mai multe pelicule, iar în unele apar unii dintre cei mai apreciați actori, printre care Anne Hathaway, Keira Knightley sau Taraji P. Henson.

Astfel că, iată care sunt cele mai bune drame care au apărut pe parcursul anului 2019 și pe care trebuie să le vezi.

1. Serenity

Filmul Serenity spune povestea unui căpitan de vas a cărui viață se schimbă după ce fosta lui soție lui îl caută pentru a o ajuta să scape de actualul soț. Dacă îl vei urmări, vei avea parte de dramă, mister și de o poveste care te ține în suspans.

2. Miss Bala

Miss Bala ne arată cum un makeup artist este răpit în Tijuana și prin acest fel este nevoită să fure bani pentru un cartel de droguri. Situația o forțează să intre în acest joc periculos pentru a supraviețui.

3. Fighting With My Family

Filmul Fighting With My Family are la bază un documentar din anul 2012 pe nume The Wrestlers: Fighting with My Family. El surprinde povestea de viață a unui fost luptător de wrestling.

4. The Aftermath

Filmul The Aftermath o are în centrul său pe Keira Knightley, care interpretează rolul lui Rachel Morgan. Ea sosește în Hamburg, după cel de-al Doilea Război Mondial, ocazie prin care se întâlnește cu soțul ei.

5. Five Feet Apart

În mod cert, filmul Five Feet Apart te va impresiona deoarece el surprinde povestea a doi tineri care se confruntă cu o boală ireversibilă, de foarte mulți ani. În cele din urmă, ei ajung să se îndrăgostească și să trăiască o poveste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.