Cele mai absurde 10 lucruri cumpărate de vedete

0

Am putea spune că vedetele au de toate: putere, faimă, influență și nu în ultimul rând, (mulți) bani. Așa că e ușor de înțeles că, din când în când, vor să cheltuiască mai mult decât ar fi cazul pe tot felul de mașini, case sau bijuterii. Desigur, fiecare face ce vrea, dar nu putem să nu ne uităm dezaprobator atunci când anumiți oameni cheltuiesc sume obscene pe lucruri de care nu au nevoie. Și mai mult decât atât, sunt și absolut ridicole.

Mai jos veți găsi o listă de 10 astfel de lucruri absurde cumpărate de vedete. Trebuie să recunoaștem, unele dintre ele depășesc orice imaginație.

Nicolas Cage

Excentricul actor, recunoscut pentru achizițiile sale dubioase (care aproape l-au dus aproape de faliment), a plătit la o licitație 270.000 de dolari pentru un craniu de dinozaur vechi de 67 de milioane de ani. La licitație a mai participat și Leonardo DiCaprio. Din păcate, Cage a trebuit să returneze craniul câțiva ani mai târziu, când s-a descoperit că acesta fusese de fapt luat ilegal din Mongolia.

Katy Perry

În 2010, Katty Perry i-a cumpărat lui Russel Brand, logodnicul său de atunci, nici mai mult nici mai puțin de un bilet la bordul unei nave spațiale, în valoare de 200.000 de dolari. Între timp, cuplul a divorțat și e neclar ce s-a mai întâmplat cu biletul, dar nu ar fi de mirare dacă Perry ar vrea în continuare să îl trimită pe Brand în spațiu.

Paris Hilton

325.000 de dolari. Atât a costat vila pe care Paris Hilton a cumpărat-o pentru câinii ei. Aceasta are două etaje, un balcon, un candelabru negru și mobilă de designer. Deci da, e mai somptuoasă decât casa în care locuiești.

Donald Trump

După…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.